Wat wil ik nou eigenlijk zeggen?!

Het heeft even geduurd, maar het is er dan uiteindelijk toch van gekomen; een eerste blog. Maar dan komt direct de logische vervolgvraag boven drijven. Waar moet dit eerste blog over gaan? Wat wil ik nou eigelijk zeggen?! Een goede vraag waar waarschijnlijk elke beginnend blogger mee te maken krijgt.
Nu kan ik natuurlijk mijn gal spuwen over ‘The Donald’, hoe kinderachtig ik de Nederlandse politici wel niet vind of erg ik het vind dat de ouderen van dit mooie land zo goed als vergeten worden. Nee, ik heb een nog veel belangrijker onderwerp…

Waarom heb ik nog steeds geen Yeezy’s?!

Een paar raffles, een trip naar 020; elke keer pies ik naast de pot. Toch best jammer als je het mij vraagt. Toegegeven; die Adidas Yeezy Boost schoenen zijn misschien niet in ieders smaak gemaakt, maar een fervent sneakerfan als ikzelf móet toch aan een paar kunnen komen? Zo moeilijk kan dat toch niet zijn?!

(hoewel ik serieus opzoek ben, moet je dit blog met een korreltje zout nemen)